Nieuw begin?, Nieuw eind!

5 January 2010
Het is lastig om een blog te schrijven, een lap tekst en je bent klaar.
maar om toch een stukje te gaan schrijven over jezelf.
Ik zal maar eens beginnen. Mijn naam is niet belangrijk voorwaar het niet toe doet aan wat ik je vertel.
Ik ben een 21 jarige student en woon in hoogezand , Ik studeer ICT en heb dit blog met mijn eigen vaardigheden opgezet zodat ik een soort van dagboek heb om mezelf in te kunnen uiten.

Dit is al de derde keer dat ik dit probeer op te schrijven, en geen enkele keer word het makkelijker,
na een relatie van 2 jaar , het blijft in je hoofd de ideeen,gedachtes. De wat als ik anders had gedaan.
Nadat ze me zoveel pijn heeft aangedaan wil ze toch nog "vrienden" blijven. Dit idee blijft heel erg moeilijk omdat ik het gewoon niet kan.
Dit is iets wat ze totaal niet snapt. Voor mij blijft ze nog steeds het Indische bijtertje. Hopelijk kan ik door dit op te schrijven me beter voelen en toch vooruit komen met mijn leven.

Vastzitten in een tijdsperiode dat is hoe ik me voel. Vast zitten in een eindeloze loop van gebeurtenissen. herhaling en niet het goede soort. Elke keer weer spoken gedachte's door mijn hoofd.
Lovesick? Nee, het is meer dan dat. Het gevoel van hopeloosheid. Het niet aankunnen van alles. sommige omschrijven het als borderline. Maar dat idee lijkt ook weer zo surreal. Onecht.

Tja voor mijn ex had ik dit nummer, in mijn hoofd: "And for those of you who want to know: Emilie's definition of "Opheliac" is specifically "one who has delved into madness"

Emilie Autumn - Opheliac


http://www.youtube.com/watch?v=bAm0Xe2bTS4

Eilie Autumn - Misery loves Companyhttp://www.youtube.com/watch?v=WgLxifqI6k8
Dit liedje voornamelijk omdat het me op een rare manier opvrolijkt. Het gevoel dat je zelf je leven in bedwang hebt. Niet word beheerst
door andermans gevoelens. Het nummer hieronder omdat 95% van de single's toch weer behoefte heeft aan een nieuw persoon , nieuwe contacten.
Mogelijk heb ik zelf borderline , niks is zeker zonder een diagnose.

update: borderline blegh lijkt toch iets geheel anders te zijn ;). Maar veel dingen in Borderline herkennen mensen ook inzichzelf. Het gaat gepaard met hele grote directe stemmingswisselingen.
Wees wie je bent en wees vrij in wat je doet. Laat je door niemand belemmeren.

Zolang je de normale regels niet overtreed mag dit een simpele wijze van leven zijn. Die redelijk effectief is. Maak jezelf eens gelukkig :).
Het erge nog is dat de download van Volumia binnen heb gekregen en vermoedelijk heb verwijderd! , Kan me er niks van herinneren. idiot pc. Heb ik net wat goeie muziek ben ik het weer kwijt!

Volumia - Hou me vast


http://www.youtube.com/watch?v=liYrC601Fdw

Als allerlaatste zal ik toch nog even een favoriet van een msn genoot uit groningen moeten benadrukken. Dit liedje vrolijkte me op na al deze redelijk depressieve muziek van hierboven. Al vond m"n msn genoot de remix leuker heb ik toch gekozen voor het origineel. een lieve vrouwelijke stem.

Eva de Roovere - Fantastig toch (Slaap lekker ding)


http://www.youtube.com/watch?v=Y6zwt7TvXBY

Hierbij mijn woorden van vandaag Slaap lekker iedereen ^^.
Categorie: Muziek & Gedachten
Mood: Afwisselend goed - slecht.
Listening to: zie youtubevideo's hierboven.